Vernissage

Susanna Isberg

På lördag har Susanna vernissage med sin utställning ”De fem elementen”. Välkommen mellan 12 och 15, hoppas vi ses!

Så här beskriver hon sig själv:
”Jag heter Susanna Isberg, försöker vara naturfotograf på fritiden, till vardags jobbar jag på Länsstyrelsen och bildar naturreservat. Jag bor i en liten stuga utanför Stigtomta med mina fyra hästar, katten Sören och ett gäng höns. Skogen har jag precis bakom knuten!
Jag gillar att fotografera djur och natur. Träd och hästar ligger mig varmt och hjärtat.  Jag har tidigare haft utställningen ”sett genom ett isbergs öga”på Culturum (okt-2013) samt haft utställningar under två år på Ericsbergs slott i samband med deras dressyrtävlingar. Nytt för denna gång är förutom bilderna att jag för första gången gör en utställning på fotopapper och inte canvas, som jag gjort tidigare. Hoppas ni gillar mina bilder!”

Kommentera Dela

Kommentera

Please type the characters of this captcha image in the input box

Vänligen skriv in tecknen i fältet ovan för att kunna posta ditt inlägg.