.

Hos oss kan du få hjälp med i stort sett alla fotograferingar, allt från id-, barn-/familjeporträtt och bröllopsfotograferingar, till stora gruppbilder vid t ex konfirmation eller släktträffar.

Andra typer av fotograferingar man kan behöva hjälp med är till exempel att reproducera en gammal bild, eller dokumentera en skada till sitt försäkringsbolag.

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag. Som företagare kan du behöva hjälp med personalfoton, specifika produkt- eller dokumentationsbilder. Vi har utrustning att tillgodose de flesta behov.

Vi reproducerar och reparerar gamla bilder som du har. Om färgerna bleknat eller om de fått skador och repor.

Vi är flexibla och försöker hitta personliga lösningar och idéer. Vi visar gärna exempel och ger förslag.

Fast vi har vår ateljé i Nyköping har vi ofta uppdrag på andra platser.

Vår ateljé är stor, vi har många olika bakgrunder att välja mellan. Det passar bra både till porträtt och produkter. Vi fotar också ofta i de vackra omgivningarna där vår studio ligger, precis vid Nyköpingsån och Nyköpingshus. Vill ni att vi kommer till er har vi portabel ateljé och utrustning.

Varje enskild bild vi gör är manuellt bearbetad och kopierad för att få så bra resultat som möjligt. När det gäller papper och bläck väljer vi så klart det bästa. Du kan få dina bilder i svartvitt, färg, bruntonade. Vi ramar in dina bilder om du önskar och kan även komma med lite kreativa idéer eller hjälpa dig att genomföra dina.

Hej!

Jag är fotograf och har drivit Bildproffsen i Nyköping (tidigare Porträtt-Bild) sedan 1988. 

Mina 20 första år som fotograf och hobbyfotograf tillbringade jag mest i mörkrummet. Det är en lite speciell känsla att stänga in sig i mörkret med det gula/röda ljuset, lite musik och se sina bilder trollas fram i framkallningsbadet.
Nu ägnar jag ungefär lika mycket tid framför datorn med mina bilder. Magiskt det också.
Under de här åren har jag lärt mig enormt mycket och har svårt att se mig någon annan stans än bakom kameran!
Den hänger med mig nästan överallt.

Att vara porträttfotograf innebär naturligtvis att vara intresserad av 
människor, och efter lång erfarenhet som barnfotograf har jag samlat på mig en hel 
del knep genom åren som även visat sig fungera bra på vuxna 😉

En kopp kaffe eller te bjuder jag gärna på!

Välkommen till oss!

/Marie Linderholm