Hej, Marie heter jag!

Jag är fotograf och har drivit Bildproffsen i Nyköping (tidigare Porträtt-Bild) sedan 1988.

Hos oss kan du få hjälp med i stort sett allafotograferingar, allt från id-, barn-/familjeporträtt och bröllopsfotograferingar, till stora gruppbilder vid t ex konfirmation eller släktträffar.

Andra typer av fotograferingar man kan behöva hjälp med är till exempel att reproducera en gammal bild, eller dokumentera en skada till sitt försäkringsbolag.

Vi arkiverar alla våra bilder.

Alla negativ finns kvar sedan företaget startade i början på 70-talet. De digitala bilderna arkiveras på nasar och säkerhetskopieras med jämna mellanrum.

 

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag. Som företagare kan du behöva hjälp med personalfoton, specifika produkt- eller dokumentationsbilder. Vi har utrustning att tillgodose de flesta behov.

Vi är flexibla och försöker hitta personliga lösningar och idéer. Vi visar gärna exempel och ger förslag.

Fast vi har vår ateljé i Nyköping har vi ofta uppdrag på andra platser.

Trosaån

Barnfotograf Bildproffsen i NyköpingVarje enskild bild vi gör är manuellt bearbetad och kopierad för att få så bra resultat som möjligt. När det gäller papper och bläck väljer vi så klart det bästa 🙂 Du kan få dina bilder i svartvitt, färg, bruntonade och kopierade på olika material t.ex. canvas.  Vi ramar in dina bilder om du önskar och kan även komma med lite kreativa idéer eller hjälpa dig att genomföra dina 🙂

Att vara porträttfotograf innebär naturligtvis att vara intresserad av 
människor, och efter lång erfarenhet som barnfotograf har jag lärt mig en hel 
del knep genom åren som även visat sig fungera bra på vuxna 😉

En kopp kaffe eller te bjuder vi gärna på!

 

Välkommen till oss!

Mina 20 första år som fotograf tillbringade jag mest i mörkrummet. Det är en lite speciell känsla att stänga in sig i mörkret med det gula/röda ljuset, lite musik och se sina bilder trollas fram i framkallningsbadet.

Jag har därför genom åren haft flera kurser i analog fotografering och mörkrumsarbete. Numera i digital fotografering och Photoshop.

Klassisk aleljéfotografering värnar jag lite extra om.

Porträttfotograf Bildproffsen i Nyköping

/Marie Linderholm