Vi gör många olika typer av fotograferingar, skadefotograferingar om ditt försäkringsbolag önskar bilder, företagsfotograferingar av skilda slag, porträtt av vuxna, barn och djur, ID-bilder som vi lägger ner lite mer tid på, gravidfotograferingar, morgongåva, modellbilder, produktbilder, industri och interiörbilder, bröllopsbilder m.m.

Vi reproducerar och reparerar gamla bilder som du har. Om färgerna bleknat eller om de fått skador och repor.

Vi fotograferar i vår studio och även ute, inte bara i Nyköping. 

Vår ateljé är stor, vi har många olika bakgrunder att välja mellan. Det passar bra både till porträtt och produkter. Vi fotar också ofta i de vackra omgivningarna där vår studio ligger, precis vid Nyköpingsån och Nyköpingshus. Vill ni att vi kommer till er har vi portabel ateljé och utrustning.

Allt arbete är manuellt, vi vill att det vi gör ska bli så bra som möjligt och lägger ner mycket tid även på efterarbetet med bilder och filer.

Naturligtvis använder vi det finaste pappret och riktiga färger som håller när vi gör förstoringar och självklart kalibrerad utrustning 🙂

Vi gör svartvita bilder, bruntonade bilder, bilder till trycksaker, hemsida m.m. Bilder på andra material, duk till exempel. Ramar finns i olika format och färger. Vi gör bilden och ramar in den till dig om du vill.

Vill du ha tips och idéer? Vi hjälper dig gärna med det.