25/11 var det Orange Day då FN uppmanar hela världen att uppmärksamma och manifestera mot våld mot kvinnor. Butikerna på öster skyltar orange och säljer även en kalender där pengarna går oavkortat till Kvinnojouren Mira.

Butikerna på öster, i Nyköping, skyltar rosa för att uppmärksamma internationella bröstcancerdagen 1/10. Hela oktober kommer fönstren att vara rosa.

Välkommen till oss på utställning!

Nu på söndag, den 4/9, 11-15, kommer vi att ställa ut bilder på hundar vi fotograferat under det gångna året. Fina, personliga porträtt. Välkommen att besöka oss!

Från och med den 1 oktober hittar du mig på Östra Kyrkogatan 15. Gå först in genom porten och sedan är det den gula dörren till vänster.
Vi har öppet efter överenskommelse. På grund av corona bokar vi in alla besökare och alla fotograferingar.
Förutom ateljé så fotograferar vi även ute.
/Marie

0707-55 16 05
info@bildproffsen.com

Jag kommer att starta en blogg! Något helt nytt för mig. Vet inte hur det kommer gå, men jag ska testa. Där kan jag skriva lite mer personligt och lägga in bilder jag tar på fritiden som inte riktigt passar på hemsidan :-) Välkommen att titta in på Min Blogg!

 

    

Vill du ha din hund som ”månadens hund” i Hälsotassens skyltfönster? Ring, 070-7551605, eller mejla och boka tid. info@bildproffsen.com

Jag har fått mitt ”körkort” för drönaren.