Marie Linderholm

Jag är fotograf och har drivit Bildproffsen i Nyköping sedan 1988.
Mina 20 första år fotograferade jag analogt och tillbringade mycket tid i mörkrummet. Det är en lite speciell känsla att se sina bilder trollas fram i framkallningsbadet. Nu sker den största delen av arbetet digitalt, så jag ägnar mycket tid framför datorn med mina bilder, magiskt det också.
Under de här åren har jag lärt mig enormt mycket och har svårt att se mig någon annanstans än bakom kameran! Den hänger med mig nästan överallt. Det finns alltid något som känns viktigt att dokumentera.
Jag har ett litet handikapp, epilepsi, som drabbade mig för c:a 25 år sedan. Det drabbar mitt minne varje gång jag får ett litet anfall. Minnesförlusterna kan ställa till en del problem ibland.
Jag och min familj bor i Nyköping, på Arnö, där vi trivs väldigt bra! På bilden här bredvid är en nytagen bild av en av våra två döttrar och vår lilla hund Sia.

Bildproffsen i Nyköping

Hos oss kan du få hjälp med i stort sett alla fotograferingar. Till exempel barn-/familjeporträtt, bröllopsfotograferingar, stora gruppbilder vid konfirmation eller släktträffar, dokumentera en skada till sitt försäkringsbolag.

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag.

Som företagare kan du behöva hjälp med personalfoton, specifika produkt- eller dokumentationsbilder. Vi har utrustning att tillgodose de flesta behov.

Om du har gamla bilder där färgerna bleknat eller fått repor, så reproducerar och reparerar vi dem i den mån det är möjligt.

Vi är flexibla och försöker hitta personliga lösningar. Vi visar gärna exempel och ger förslag och diskuterar olika tankar  och idéer med er.

Jag har en stor bredd av kunder från små barn till stora bröllop, från små produkter till stora industrifotograferingar.  Det gör mitt jobb roligt, varierat och utmanande.

Att vara fotograf innebär naturligtvis att vara intresserad av 
människor. Efter lång erfarenhet som barnfotograf har jag samlat på mig en hel 
del knep genom åren som inte bara roar barn, utan även visat sig fungera bra på vuxna :-)

Jag hälsar dig välkommen till oss!

Marie Linderholm