Vår atelje

Bildproffsen är belägen nära Nyköpingsån och Nyköpingshus. En kort promenad från torget och centrum. Området är fint och lugnt, fina promenadvägar ner till hamnen som ligger ett stenkast bort, prefekt om man vill bli fotograferad i utomhusmiljö.

Det finns parkeringar precis utanför och hiss i huset om man har svårt att gå eller är rullstolsbunden. För kunderna finns en stor kundtoalett med skötbord, en liten hall där man hänger av sig med stora speglar om man vill byta om, sminka sig eller fixa med håret.

Om någon behöver finns hårborstar, kammar, hårfön, smink, klädroller, strykbräda och strykjärn

Vi har gamla möbler m.m. som rekvisita av olika slag både till barn och vuxna. Till baby: filtar, fällar m.m.

Vi har två ”ateljéer” för fotografering, i den ena har vi fotoutställningar med jämna mellanrum där alla besökare är välkomna. Jag försöker lyfta fram lokala fotografer och fotoamatörer.

Om någon är intresserad av att hyra studion finns all utrustning som behövs. 5 studioblixtar, 3 dagsljuslampor, 3 digitalkameror (fullformat) även diverse analoga mellanformatskameror (och mörkrum), 3 datorer för bildbehandling varav en med kalibrerad skärm.

Storbildsskivare, 60 cm bredd, för både rullpapper och ark. Lamineringsmaskin, passepartoutskärare och värmepress. Stort arbetsrum. Två ingångar till studion. Alla tänkbara verktyg, allt material som behöves för framställning och montering av sina bilder.

Skrivare för vanliga dokument, skanner för negativ, dia och dokument. Skrivare för omslag till DVD. Kök med spis, kyl och micro. Dusch och ett litet utrymme med några träningsredskap. Upplättningsskärmar, ljusmätare, olika bakgrunder.

Ateljén har larm, Securitas direkt, och är försäkrad.