Portfolio

portratt_3

Porträtt

Ett porträtt kan du behöva till mycket; Instagram, Twitter, Facebook, körkort och företagets hemsida.

Du kanske också vill porträttera din student eller dina föräldrar. Jag fotograferar i ateljén eller ute. Utanför ateljén vid ån och Nyköpingshus finns många fina miljöer och inne har jag många olika bakgrunder att välja mellan. Med studioljuset kan jag få fram bilden just så som du tänkt dig.

Bröllopsporträtt fotograferar jag lika ofta i ateljén som ute. En del brudpar vill endast ha lite olika porträtt och en del vi dokumentera hela eller delar av dagen. Jag lämnar ofta offert till brudpar eftersom de flesta har så olika önskemål, men i prislistan finns några olika prisexempel.

Barn & Familj

Barn ligger mig varmt om hjärtat. Ettåringar, till exempel, är fantastiska. Nyfikna, spontana och alltid intresserade av vad jag har för bus på gång!

Det är inte alltid lätt, men efter 30 år så har jag lärt mig en hel del som gör att fotograferingen blir en rolig upplevelse.

barn-familj_6
nykoping_14

Landskap & Natur

Precis som många andra fotografer tycker jag om att vara ute i naturen och fotografera. Hör av dig om du söker en naturbild till din hemsida eller som dekoration. Jag har ett stort arkiv bilder från Nyköping och Sörmland.

Foton för företag

Jag har många års erfarenhet av företagsfotograferingar. Allt från produkter, interiörer till porträtt och gruppbilder.

foretag_1
nykoping_14

Övriga foton

Kameran finns med mig överallt, var jag är och vart jag går.

Därför finns det många bilder i mitt arkiv. Om du söker efter någon speciell bild, mejla mig, det är inte omöjligt att bilden finns här.

Jag har allt från små ting till stora vyer!